Sanansa mittainen kaapelikumppani – tuulivoimapuisto rakentuu Posiolle

Kuvassa raudoitettu tuulivoimalan jalka, johon betoni valetaan. Raudoituksen sisällä näkyy ihmisiä pienessä koossa. Raudoituksen yläpuolella nosturi.

Posion Murtotuulen alueelle rakentuu 21 tuulivoimalan puisto. Puiston on määrä valmistua vuonna 2023. Hankkeen projektinjohtajana toimii Infra Builders Oy, jonka vastuulle kuuluvat niin kaapeloinnit, sähköasemat, 110 kV -linjan rakentaminen kuin teiden ja nostokenttien perustuksien tekeminen

Takuuvarma toimittaja

Posion Murtotuulen alueelle rakentuu 21 modernin tuulivoimalan puisto. Tämä pohjoistuulen voiman talteenottava puisto on arvioitu valmistuvaksi vuonna 2023. Hankkeen projektinjohtajana toimii Infra Builders Oy, jonka vastuulle kuuluvat niin kaapeloinnit, sähköasemat, 110 kV linjan rakentaminen kuin teiden ja nostokenttien perustuksien tekeminen.

”Suosittelen Rekan kaapeleita kaikille urakoitsijoille ja tilaajille.”
– Tuomas Mäkilä, sähkötöiden johtaja, Infra Builders Oy

 

Luottamus on ansaittu

Vuoden 2021 aikana Infra Builder rakensi kaiken kaikkiaan n. 70 turbiinia. Tuleville vuosille Infra Builders Oy:n sähkötöiden johtaja Tuomas Mäkilä povaa jatkuvaa kasvua. Reka on valikoitunut mukaan tähänkin hankkeeseen aiemman yhteistyön laadun perusteella. Reka on mukana toimittajana yli puolessa Infra Buildersin toteuttamista tuulipuistoissa. Se kertoo paljon yritysten välisestä luottamuksesta.

”Olemme tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä Rekan kanssa ja luotettu Rekan toimitusvarmuuteen. Aina on saatu kaapelit ajoissa työmaalle. Ei ole ollut mitään ongelmia.”
– Tuomas Mäkilä, sähkötöiden johtaja, Infra Builders Oy

 

Samu Koivisto, sähköinsinööri, Infra Builders Oy

Palvelulla suuri merkitys

Posion projektissa, kuten muutenkin, Rekan kaapelitoimitukset ovat toimineet erittäin hyvin. Koska kaapelia on valmistettu tehtaalla jopa etupainotteisesti, on ollut mahdollista saada aina tarvittavia määriä ja juuri oikeanlaista kaapelia työmaalle lyhyelläkin toimitusajalla. Työmaalla on erityisesti osattu arvostaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi Rekan tarjoamaa teknistä tukea.

”Ihmisiä saa kiinni ja palvelu pelaa. Näin asiat saadaan menemään kerralla kohdalleen!”
Samu Koivisto, sähköinsinööri, Infra Builders Oy

 

Molemminpuolinen luottamus on ansaittu vuosien kokemuksella toimivasta yhteistyöstä. Rekan DryRex Nordic Wind -tuotteet ovat palvelleet asiakkaita pohjoisissa olosuhteissa yhtä hyvin, kuin yritys itsekin. Tuomas Mäkilä vakuuttaa, että yhteistyö Rekan kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa.

Lue Reka Kaapelin toisesta tuulipuistoprojektista Pyhäjoella.

Tuulivoimahanke Posion Murtotuulen alueella. Ohita videoupotus