Skip to main content

Uutuus: Palonkestävät FlameRex-kaapelit ovat nyt oransseja

6.2.2019

Rekan tutut palonkestävät, halogeenittomat FlameRex FRHF-kaapelit ovat saaneet uuden värin! Olemme samalla lisänneet tuoteperheen valikoimiin uusia poikkipintoja, joten Flamerex-tuotevalikoima on nyt entistäkin kattavampi.

Kaikkien FlameRex-kaapelien ulkovaippa on nyt entisen punaisen sijaan oranssi.

Muutoksen ansiosta kaapelin väritys noudattaa nyt useimpien Euroopan maiden käytäntöä ja standardeja modernien palonkestävien kaapeleiden värityksestä. 

Laadultaan, rakenteeltaan ja muilta ominaisuuksiltaan FlameRex-kaapelit eivät ole muuttuneet; ne ovat tuttua Rekan kestävää huippulaatua. Tuotevalikoimaan on kuitenkin lisätty runsaasti uusia tuotteita. Uutena valikoimissa on mm. ohjauskaapeleita jännitetasolle 450/750 V. Myös muissa kaapeleissa on poikkipintavalikoimaa lisätty.

Ne FRHF-kaapelit, joissa vaihtuu ainoastaan vaipan väri, myydään samoilla tuotekoodeilla kuin ennen. Tämä tarkoittaa sitä, että alussa tilauksiin voi sisältyä vielä kaapeleita vanhalla punaisella värityksellä.

Palonkestävät FlameRex-kaapelit mahdollistavat turvallisemman ympäristön rakentamisen

Tulipalon riskiä ja tulipalon aiheuttamia vahinkoja voidaan pienentää hyvällä suunnittelulla ja käyttämällä oikeanlaisia, korkealaatuisia materiaaleja ja rakennustuotteita. FlameRex FRHF -tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman laadukkaita palonkestäviä kaapeleita: asennus- ja voimakaapeleita, EMC-voimakaapeleita ja merkinantokaapeleita.

Palonkestävät FlameRex-kaapelit soveltuvat erityisesti asennuksiin, joissa turvallisuus edellyttää hälytys-, ohjaus-, merkinanto- ja energiasyöttöjärjestelmien toimintaa myös tulipalon aikana. Näitä ovat esim. sairaaloiden leikkaussalit ja muut hoitotilat sekä varauloskäytävät.

Flamerex-kaapelien huippuominaisuuksia:
  • Halogeeniton, UV-suojattu ulkovaippa
  • Toimii palossa vähintään 180 minuutin ajan
  • Nippuna paloa levittämätön ja palossa erittäin vähäinen savunmuodostus
  • Kaapelista ei vapaudu myrkyllisiä yhdisteitä palon aikana
  • Kierrätettävät materiaalit

Tutustu uusiin oransseihin kaapeleihin, osallistu kilpailuun ja voita lakukaapelia!

Lue lisää FlameRex-kaapeleista, lataa uusittu FlameRex-esite ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa kokonaisen kelallisen makulakua.

Tämän kaiken voit tehdä osoitteessa www.reka.fi/flamerex