Uutuus: Palonkestävät FlameRex-kaapelit ovat nyt oransseja

Rekan tutut palonkestävät, halogeenittomat FlameRex FRHF-kaapelit ovat saaneet uuden värin! Olemme samalla lisänneet tuoteperheen valikoimiin uusia poikkipintoja, joten Flamerex-tuotevalikoima on nyt entistäkin kattavampi.

Kaikkien FlameRex-kaapelien ulkovaippa on nyt entisen punaisen sijaan oranssi.

 

Reka FRHF asennuskaapeli oranssi

 

 

Muutoksen ansiosta kaapelin väritys noudattaa nyt useimpien Euroopan maiden käytäntöä ja standardeja modernien palonkestävien kaapeleiden värityksestä.

Laadultaan, rakenteeltaan ja muilta ominaisuuksiltaan FlameRex-kaapelit eivät ole muuttuneet; ne ovat tuttua Rekan kestävää huippulaatua. Tuotevalikoimaan on kuitenkin lisätty runsaasti uusia tuotteita. Uutena valikoimissa on mm. ohjauskaapeleita jännitetasolle 450/750 V. Myös muissa kaapeleissa on poikkipintavalikoimaa lisätty.

Ne FRHF-kaapelit, joissa vaihtuu ainoastaan vaipan väri, myydään samoilla tuotekoodeilla kuin ennen. Tämä tarkoittaa sitä, että alussa tilauksiin voi sisältyä vielä kaapeleita vanhalla punaisella värityksellä.

Palonkestävät FlameRex-kaapelit mahdollistavat turvallisemman ympäristön rakentamisen

Tulipalon riskiä ja tulipalon aiheuttamia vahinkoja voidaan pienentää hyvällä suunnittelulla ja käyttämällä oikeanlaisia, korkealaatuisia materiaaleja ja rakennustuotteita. FlameRex FRHF -tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman laadukkaita palonkestäviä kaapeleita: asennus- ja voimakaapeleita, EMC-voimakaapeleita ja merkinantokaapeleita.

Palonkestävät FlameRex-kaapelit soveltuvat erityisesti asennuksiin, joissa turvallisuus edellyttää hälytys-, ohjaus-, merkinanto- ja energiasyöttöjärjestelmien toimintaa myös tulipalon aikana. Näitä ovat esim. sairaaloiden leikkaussalit ja muut hoitotilat sekä varauloskäytävät.

 

flamerex polttotesti

 

 

Flamerex-kaapelien huippuominaisuuksia:

  • Halogeeniton, UV-suojattu ulkovaippa
  • Toimii palossa vähintään 180 minuutin ajan
  • Nippuna paloa levittämätön ja palossa erittäin vähäinen savunmuodostus
  • Kaapelista ei vapaudu myrkyllisiä yhdisteitä palon aikana
  • Kierrätettävät materiaalit

Tutustu uusiin oransseihin kaapeleihin, osallistu kilpailuun ja voita lakukaapelia!

 

flamerex lakuarvonta

 

 

Lue lisää FlameRex-kaapeleista, lataa uusittu FlameRex-esite ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa kokonaisen kelallisen makulakua.

Tämän kaiken voit tehdä osoitteessa www.reka.fi/