Ilmoituskanava

Reka Kaapeli Oy on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii kaikin tavoin edistämään eettisiä toimintatapoja, toimimaan eettisesti ja hyvin liiketoimintatavoin. Suhtaudumme vakavasti kaikkiin epäilyksiin liittyen mahdollisesti laittomaan tai epäeettiseen toimintaan.

Ilmoituskanava antaa mahdollisuuden yhtiön työntekijöille, toimittajille, asiakkaille sekä muille sidosryhmille ilmoittaa Rekan toimintaan liittyvästä rikos- ja väärinkäytösepäilystä tai epäeettisestä toiminnasta.

Suhtaudumme kaikkiin ilmoituksiin vakavasti. Pyydämme sinua kertomaan epäillystä toiminnasta riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme aloittaa tutkinnan. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilysi tueksi, mutta ilmoitukset on aina tehtävä rehellisesti, hyvässä uskossa ja vilpittömässä mielessä.

Voit kertoa henkilöllisyytesi tai lähettää ilmoituksen nimettömänä. Jos kerrot henkilöllisyytesi, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn tutkinnassa tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Ilmoituksen voi lähettää Nexans-konsernin verkkosivustolla:
https://nexans.speakup.report/fi/alert/home

Huomioithan, että tavanomaista asiakaspalautetta voit antaa esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta: https://www.reka.fi/yhteystiedot/ota-yhteytta